Mentorschap

Wiskids hecht veel waarde aan een ervaren en deskundige mentor in de kinderopvang. Ieder kind heeft bij ons een eigen mentor. Vaak is dit de pedagogisch medewerker die uw kind het meest ziet tijdens de opvangdagen. De ontwikkeling en welbevinden wordt gemonitord en besproken tijdens het jaarlijkse oudergesprek. Bijzonderheden omtrent de ontwikkeling van uw kind worden uiteraard met u gedeeld. Meer weten? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De meerwaarde van een mentor in de kinderopvang

Een mentor bij kinderopvang Wiskids houdt gegevens adequaat bij. Ieder kind heeft een eigen map en ook contactgegevens staan daarin vermeld. Alle kinderen krijgen op dezelfde manier begeleiding als het gaat om zorg en aandacht. Tussen pedagogisch medewerkers vindt altijd informatieoverdracht plaats, onder andere tijdens ophaal- en brengmomenten. Dankzij ons mentorschap weet u als ouders en/of verzorgers altijd waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Heeft u een kind in de opvang bij Wiskids en wilt u meer weten over een mentor in de kinderopvang? Aarzel niet om informatie bij ons in te winnen. We lichten graag toe hoe dit in zijn werk gaat. Neem direct contact met ons op. Vul het contactformulier in en ontvang spoedig antwoord in uw mailbox.

Ook interessant:

Buitenactiviteiten kinderdagverblijf Delft | Muziek op kinderopvang Delft | Opvang Delft

Copyright © 2023 - Wiskids - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame