Over Wiskids

Bent u op zoek naar een goed beoordeelde en kinderopvang in Delft? Dan bent u bij Wiskids aan het goede adres. Wij garanderen u een prettig en kleinschalig kinderdagverblijf in het centrum van Delft. Op die manier kunt u uw kind(eren) met een gerust hart bij ons achterlaten. Wilt u meer informatie ontvangen? Bekijk onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kinderopvang in Delft: wat hebben wij u te bieden?

Wiskids biedt u een klein team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers die uw kinderen omringen met liefde, persoonlijke aandacht en geborgenheid. Verder staat ons kleinschalig kinderdagverblijf in de omgeving van Delft ook voor kwaliteit en bieden we kinderen te allen tijde veiligheid. Dit pakt natuurlijk goed uit voor de ontwikkeling van uw kind. Want zo hebben zij een leuke omgeving waar ze gezellig samen met andere kinderen kunnen leren en spelen. Bent u benieuwd? Informeer dan zeker naar onze mogelijkheden.

Een ervaren en stabiel kleinschalig kinderdagverblijf in Delft

Bij onze kinderopvang in Delft werken we met een vast en vertrouwd team. Dit biedt zekerheid voor kinderen én ouders. We zijn een stabiel bedrijf met ruim 24 jaar ervaring en zetten in op gezonde voeding voor jong en oud. Tot slot organiseren we een scala aan binnen- en buitenactiviteiten. Een goede reden om uw kind(eren) kosteloos aan te melden bij ons kleinschalig kinderdagverblijf in Delft.

Vraag een rondleiding aan

Zoekt u een kinderopvang in Delft en wilt u geheel vrijblijvend kennismaken met ons kinderdagverblijf? Vraag een rondleiding aan door onze opvang! Zo maakt u kennis met onze medewerkers en krijgt u een idee van alle faciliteiten in onze kinderopvang in Delft. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met alle mogelijke vragen die u vooraf heeft.

wiskids@ziggo.nl | 015 – 213 75 42

Extra buiten activiteiten: wandelen met de bolderkar, naar de speeltuin en/of kinderboerderij.

Extra binnenactiviteiten: muziekles, yogales, jaarlijkse slaapfeest, sinterklaas en kerstdiner.

Waarom kiezen voor Wiskids Kinderopvang?

  • Vaste vertrouwde medewerkers per groep.
  • Stabiel bedrijf met 24 jaar ervaring.
  • Gezonde voeding
  • Grote omsloten speelplaats.
  • Kosteloos aanmelden.
  • Extra dagen als de groepsgrootte het toelaat.
  • Luier recycling

Copyright © 2023 - Wiskids - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame