Opvang Delft

Zoekt u een kleinschalige en goed beoordeelde opvang in Delft voor het opvangen van uw kinderen? Bij Kinderdagverblijf Wiskids bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve kinderopvang. Wij hebben gediplomeerde mensen in dienst en hebben tientallen jaren ervaring. Dit doen we met een vast team in een mooie en veilige accommodatie. Wilt u meer weten? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Opvang Delft: een kleinschalige kinderopvang

Kinderdagverblijf Wiskids staat garant voor kleinschalige opvang in Delft. Veel kinderen in onze opvang zijn afkomstig uit het centrum van Delft. Bij onze opvang in Delft zetten we in op gezonde voeding en organiseren we zowel binnen- als buitenactiviteiten. Wandelen, muziekles en een bezoek aan de kinderboerderij zijn slechts enkele van onze leerzame en ontspannende activiteiten.

Brengt u uw kinderen graag naar een prettige en overzichtelijke opvang in Delft? Vindt u het belangrijk dat uw kind zich maximaal ontwikkelt en ontspant? Ontdek de mogelijkheden die Wiskids te bieden heeft en neem direct contact met ons op voor een rondleiding door ons kinderdagverblijf. We laten u graag kennismaken met Wiskids. Vul het contactformulier in op de website, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Anderen bekeken ook: 

Kinderopvang Delft | Mentor kinderopvang | Veilig kinderdagverblijf Delft  

Copyright © 2023 - Wiskids - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame