Buitenactiviteiten in ons kinderdagverblijf in Delft

Buitenactiviteiten op ons kinderdagverblijf in Delft nemen een belangrijke plaats in. Iedere drie maanden is er een nieuw thema en daaromheen worden allerlei activiteiten georganiseerd. De activiteiten bij Wiskids zijn gericht op allerlei ontwikkelingsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan motorische en sociale ontwikkeling en taalontwikkeling. Kinderen krijgen dus alle aandacht die ze nodig hebben. Heeft u interesse in het verkrijgen van meer informatie? Wij vertellen u graag meer over onze diverse diensten.

De diverse buitenactiviteiten op ons kinderdagverblijf in Delft

Er zijn allerlei buitenactiviteiten op onze kinderopvang in Delft. Wanneer het kan, gaan we de naar buiten toe. Daarnaast organiseren we ook verschillende muzikale activiteiten en geven we kinderyoga. Kinderen leren voornamelijk door te spelen en ervaringen op te doen. Daarom nemen we ze ook mee naar de speeltuin en kinderboerderij. En natuurlijk kunnen ze iedere dag lekker buiten spelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de buitenactiviteiten van ons kinderdagverblijf in Delft of zoekt u een betrouwbare kinderopvang in Delft? Wij hebben meer dan 21 jaar ervaring en helpen u graag op weg. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, dan komen wij er spoedig bij u op terug.

Bekijk ook eens: 

Muziek op kinderopvang Delft | Mentor kinderopvang Crèche Delft

Copyright © 2024 - Wiskids - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame