Muziek op de kinderopvang in Delft

Vindt u ook dat muziek een grote rol in de ontwikkeling van een kind speelt en bent u op zoek naar een kinderopvang in Delft waar muziekles wordt aangeboden? Dan maakt u de keuze voor Wiskids: dé opvang in het centrum van de stad. Wij zijn een kleinschalige kinderopvang en bieden kinderen een veilige en prettige omgeving waar ze zich kunnen ontwikkelen. Dit betekent voor u dat u rustig naar uw werk afreist.

Muziek en muziekles op onze kinderopvang in Delft

Kinderen leren spelenderwijs en natuurlijk ook door nieuwe ervaringen op te doen. Het maken van muziek tijdens een muziekles op de kinderopvang in Delft levert hier een belangrijke bijdrage aan. Het ontspant, nodigt uit om mee te doen en het brengt flink wat gezelligheid met zich mee. Het is daarom een van de vele activiteiten die plaatsvinden op onze kinderopvang.

De voordelen van onze opvang

Betrouwbaarheid, veiligheid en deskundigheid, dat is wat u belangrijk vindt in uw zoektocht naar een kinderopvang voor uw kind(eren). Wiskids is een kinderdagverblijf met bijna 22 jaar ervaring en werkt met een vast team. Daardoor is er een vast aanspreekpunt voor u als ouders en/of verzorgers. Bovendien werken we met een vingerafdruksysteem dat het nóg veiliger maakt.

Meld uw kind(eren) kosteloos aan

Wilt u uw kinderen toevertrouwen aan een prettig kinderdagverblijf? Kies voor Wiskids en laat uw kind kennismaken met muziek tijdens muziekles op onze kinderopvang in Delft. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of meld uw kind(eren) direct kosteloos aan via de website.

Copyright © 2024 - Wiskids - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame