Kinderopvang in Delft

wat hebben wij u te bieden?
Wiskids biedt u een klein team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers die uw kinderen omringen met liefde, persoonlijke aandacht en geborgenheid. Verder staat ons kleinschalig kinderdagverblijf in de omgeving van Delft ook voor kwaliteit en bieden we kinderen te allen tijde veiligheid. Dit pakt natuurlijk goed uit voor de ontwikkeling van uw kind. Want zo hebben zij een leuke omgeving waar ze gezellig samen met andere kinderen kunnen leren en spelen. Bent u benieuwd? Informeer dan zeker naar onze mogelijkheden.

Een ervaren en stabiel kleinschalig kinderdagverblijf in Delft
Bij onze kinderopvang in Delft werken we met een vast en vertrouwd team. Dit biedt zekerheid voor kinderen én ouders. We zijn een stabiel bedrijf met ruim 24 jaar ervaring en zetten in op gezonde voeding voor jong en oud. Tot slot organiseren we een scala aan binnen- en buitenactiviteiten. Een goede reden om uw kind(eren) kosteloos aan te melden bij ons kleinschalig kinderdagverblijf in Delft.

Vraag een rondleiding aan
Zoekt u een kinderopvang in Delft en wilt u geheel vrijblijvend kennismaken met ons kinderdagverblijf? Vraag een rondleiding aan door onze opvang! Zo maakt u kennis met onze medewerkers en krijgt u een idee van alle faciliteiten in onze kinderopvang in Delft. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met alle mogelijke vragen die u vooraf heeft.

Copyright © 2023 - Wiskids - Ontwerp en Realisatie Blik Reclame