Samen ontdekken, beleven, plezier!

Ons Team

Alle pedagogisch medewerksters, die werkzaam zijn op de groep, beschikken over een passende beroepskwalificatie. Pedagogisch medewerksters kunnen kiezen voor het werken in fulltime dienstverband of voor het werken in parttime dienstverband, maar wel zoveel mogelijk hele dagen. Uitgangspunt hierbij is dat er voor de kinderen een zo vast mogelijk dagelijks patroon moet ontstaan in verband met het kunnen opbouwen van vertrouwen en het leggen van relaties met de pedagogisch medewerksters. In 2019 heeft ons team de training 'werken met baby's' succesvol afgerond.

 

Vacature Pedagogisch Medewerker

Vind jij, net als wij, dat wij het mooiste vak ter wereld hebben? Solliciteer dan bij Wiskids Kinderopvang aan de Voorstraat in Delft.

Wie zijn wij:

Wij zijn een klein en hecht team van 5 Pedagogisch Medewerksters, 1 stagiaire en onze directeur. Ons kleinschalig kinderdagverblijf ligt in de binnenstad van Delft. Wij zorgen er elke dag voor dat de kinderen een topdag hebben. En vinden het erg belangrijk om het contact met ouders goed te onderhouden.

Wie zoeken wij:

- Je hebt een afgeronde opleiding Pedagogisch medewerkster niveau 3 (liefst niveau 4)

- Je bent enthousiast, energiek en flexibel.

- Iemand met ervaring in de kinderopvang met leeftijd van 0-4 jaar is een pré.

- Je hebt EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen)

- Je kan goed samenwerken in een klein team

- Je beheerst de Nederlandse taal (3F gekwalificeerd)

- Je hebt de training Werken met Baby’s goed afgerond.

Wat bieden wij:

- een salarisregeling conform CAO kinderopvang

- een team met leuke en professionele collega’s

- volop de mogelijkheid om te ontwikkelen als professional en als mens

- uren in overleg

Enthousiast?

Wil je meer informatie over Wiskids en deze functie? Of wil je een keer langskomen om te kijken hoe onze groepen eruit zien?

Neem gerust contact met ons op via:

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tav Dinny Thepass of bel naar: 015-2137542